El CE Manresa va empatar al camp del San Cristóbal de Terrassa, conjunt que també jugarà a Primera Catalana, però en el seu cas al grup 2, en un duel en què el tècnic blanc-i-vermell, Jose Solivelles, va tornar a donar minuts a tothom. De tota manera, els tècnics ja comencen a tenir una idea clara sobre quins jugadors tenen més possibilitats de començar la lliga de titulars. Ahir, el CE Manresa va fer 27 primers minuts molt bons de pressió i d'arribades a l'àrea, que van culminar al minut 20 amb una rematada de cap de Javi López després d'una bona acció per la banda. A més, el col·legiat va anul·lar un gol als manresans, que haurien pogut obtenir un avantatge més gran en el marcador.

A la segona part, amb la introducció progressiva de canvis es va anar notant una baixada de nivell, tot i que el Manresa va mantenir l'avantatge gairebé fins al final del partit. Aleshores va arribar el gol del local Eduardo, que va establir l'empat definitiu.

Aquest és el primer empat que obté el Manresa en aquesta pretemporada, després de les victòries a Valls de Torroella (1-4), contra el Prat (4-1) i al camp de l'Europa juvenil (2-3), i les derrotes al camp de l'Hospitalet (4-2) i l'Europa (1-4) en el darrer partit disputat fins a aquest moment. El proper enfrontament de l'equip manresà serà aquest diumenge, al camp del Viladecans, també del grup 2 de Primera Catalana.