El davanter nigerià Olarenwaju Larry Kawode va participar ahir en l'entrenament a porta tancada que el Girona va fer al camp annex a Montilivi a l'espera que es faci oficial el seu fitxatge. La incorporació de l'atacant, cedit pel Manchester City, va ser confirmada ahir pel director esportiu gironí, Quique Cárcel, en la roda de premsa en la qual es va oficialitzar la renovació de Pere Pons.

Kawode és un atacant de 24 anys que la temporada passada va ser una de les sensacions de la màxima categoria del futbol austríac. Va anotar 17 gols amb l'Àustria de Viena, una xifra que li va valer per ser el màxim artiller de la competició.

Per la seva banda, l'endemà de la victòria davant del Manchester City i d'informar-se de la renovació de Pere Pons, el centrecampista es va mostrar molt content per aquesta notícia. Ahir va recordar que «el Girona és el meu club, la gent m'estima i jo els estimo a ells». El volant, que als 24 anys ja ha jugat 143 partits oficials amb el conjunt blanc-i-vermell, va destacar la importància de l'aspecte sentimental a l'hora de prendre la decisió de continuar jugant amb el Girona.