El central brasiler de l'Espanyol Naldo va afirmar ahir, en la seva presentació com a nou futbolista blanc-i-blau, que està «a punt per jugar contra el Sevilla» aquest dissabte al Sánchez Pizjuán, en el partit inaugural de la competició. El jugador, que ha fitxat per tres anys, més un d'opcional, va declarar que «espero donar moltes alegries a l'Espanyol. Estic molt content per venir, pel projecte, per la ciutat i per tornar a treballar amb Quique Sánchez Flores», amb qui havia coincidit al Getafe.

Per la seva banda, el director esportiu de l'Espanyol, l'esparreguerí Jordi Lardín, va assegurar que li agradaria invertir més en fitxatges, però que el club segueix tenint limitacions. Així va matisar que «sóc el primer al qual li agradaria fitxar Cristiano Ronaldo, però no podem. Hem de recordar d'on venim i que el canvi ha estat radical en un any i mig. Cal valorar el que tenim».

Qui no podrà jugar a Sevilla, ni tampoc en el segon partit de lliga, serà el davanter Álvaro Vázquez, que s'estarà entre tres i quatre setmanes de baixa a causa d'una luxació a l'espatlla dreta que es va fer durant l'entrenament de dilluns passat.