El Berga i el Gironella, tots dos equips de Segona Catalana, no van passar de l'empat a 1 en el seu segon partit de la primera edició de la Copa Cor de Catalunya, que s'està disputant aquests dies a Sant Joan de Vilatorrada. Aquest resultat confirma la presència del Joanenc, l'altre integrant del grup A de la competició, a la gran final del torneig (només ho podien impedir els berguedans si guanyaven ahir per tres gols o més de diferència). En el partit per al títol, els amfitrions s'enfrontaran al Solsona, diumenge a partir de les vuit del vespre.

En els primers deu minuts els gironellencs es van fer amb el domini del partit, però no van tenir gaires ocasions per obrir el marcador. Tot seguit, el Berga va passar a dur el ritme del duel i va tenir dues ocasions clares que Noguera no va saber aprofitar. Es va arribar a la mitja part de l'enfrontament amb un marcador de 0-0.

En els instants inicials de la represa els berguedans es van avançar en l'electrònic gràcies a una pena màxima transformada per Joanet. Després el Gironella va buscar l'empat amb insistència, i ho va aconseguir al minut 70, quan Tobal va aprofitar una errada del porter rival. La diana va esperonar els gironellencs, que en els vint darrers minuts es van llançar a per la victòria. Van tenir dues ocasions clares, però no les van materialitzar i no van poder desfer l'empat final.

El proper partit del Berga serà demà a partir de les 18.30 hores davant el Cambrils, mentre que el Gironella tornarà als terrenys de joc diumenge a les 17.30 hores, quan s'enfrontarà al Ripoll en el partit de festa major de la localitat berguedana.