El Borussia Dortmund va negar ahir que estigui a prop d'un acord amb el Barça pel fitxatge de l'extrem francès Ousmane Dembélé, enmig de l'estira-i-arronsa entre els dos clubs pel futbolista. «El Barça no ha avançat ni un mil·límetre en el seu propòsit de fitxar Dembélé», va afirmar el gerent del Dortmund, Hans-Joachim Watzke, en declaracions al diari esportiu alemany Kicker.

Aquestes declaracions serien la resposta del club alemany a les paraules de Pep Segura, mànager general del Barça, dimecres a la nit, quan va assegurar que tant Dembélé com Coutinho són a prop de fitxar pel Barça.

El Dortmund va suspendre la setmana passada el seu jugador, després que no es presentés a un entrenament de l'equip previ a un partit de la Copa d'Alemanya i mentre se succeïen els rumors que Dembélé podia trobar-se ja camí de Barcelona.

Anteriorment, fonts del club havien explicat que s'havia rebutjat l'oferta presentada pel Barcelona pel jugador. Des de llavors s'han estudiat diferents xifres al voltant de les pretensions del Dortmund.

El mateix Kicker va afirmar que el club alemany demana 120 milions d'euros, mentre que altres fonts apuntaven que la demanda pot arribar als 150 milions. Si el Barça acceptés el preu, el francès es convertiria en el segon fitxatge més car de la història, després del del brasiler i exbarcelonista Neymar pel PSG.