Fins a sis nedadors de les nostres comarques van prendre part el dimarts passat en la 43a edició de la Travessia nedant Port del Fangar-l'Ampolla, organitzada pel Club Nàutic l'Ampolla i inclosa al Circuit Català de Travessies. Un total de cent participants van ser a la sortida que es va donar al Fangar i van completar un recorregut de 3.335 metres a les aigües del Delta de l'Ebre, fins a arribar a la platja del Club Nàutic l'Ampolla.

La més destacada dels competidors de casa nostra va ser la jove anoienca Laura Rodríguez (Club Natació Igualada) que, amb un temps de 31'45'', va aconseguir una meritòria segona posició a la classificació general, a més d'endur-se el triomf en la categoria infantil. Però Rodríguez no va ser l'única nedadora de les nostres comarques que va pujar al podi, ja que Jordi Romero (Club Natació Castellet) va aturar el cronòmetre en 32'05'', va finalitzar en tercer lloc a la general i va aconseguir la victòria en la modalitat absoluta masculina.

En la categoria infantil, les tres primeres plaçes van ser per a participants de casa nostra. Darrere Rodríguez es van classificar Janna Blaya (també del Club Natació Igualada), que va acabar sisena a la general amb un registre de 35'10'', i la manresana Queralt Velasco (Club Natació Terrassa), que va ser dotzena amb 35'45''. En júniors, el manresà Gerard Velasco (Club Natació Terrassa) va finalitzar segon (dinovè a la general) amb un temps de 37'20''. Finalment, Amand Redondo (Club Natació Minorisa) va pujar al tercer graó del podi en la categoria màster +50 (26è a la general) i va aturar el cronòmetre en 38'30'' en arribar a l'objectiu final.

La propera prova del Circuit Català de Travessies serà la tercera edició de la Tàrraco Aigües Obertes-Travessia les 5 platges, que es durà a terme el proper diumenge 3 de setembre.