Jürgen Klopp, entrenador del Liverpool, va insistir ahir que «no hi ha cap novetat» respecte al futur de Philippe Coutinho, i alhora va negar que el fitxatge del brasiler pel Barça sigui pròxim.

El club blaugrana ha vist rebutjades les dues ofertes que havia fet fins al moment, l'última de 100 milions euros, per Coutinho, que ha comunicat oficialment al club el seu desig d'abandonar l'entitat i posar rumb al Camp Nou. Dimecres a la nit, Pep Segura, mànager general del Barça, va dir que es reforçaran «en els propers dies» i es va mostrar esperançat de fitxar aviat Coutinho i Ousmane Dembélé, del Borussia Dortmund.

«No sé per què la gent diu aquestes coses. De fet, no sé ni qui és, no l'he conegut mai», va dir ahir Klopp sobre les paraules de Segura. «Ja hem dit el què havíem de dir: no hi ha cap novetat. Ningú (del club) m'ha dit res des que vam parlar l'última vegada».

El Liverpool va rebutjar divendres passat el transfer request, la petició formal de traspàs -sense cap valor legal-, de Coutinho, que busca ser traspassat al Barcelona.