La selecció espanyola sub-19, amb la fruitosenca Paula Fernández a les seves files, es va imposar per 2-3 a Holanda en les semifinals de l'europeu de la categoria, que es disputa a Belfast (Irlanda del Nord), i va obtenir el bitllet per a la final, en la qual s'enfrontarà a França, que va vèncer Alemanya en l'altra semifinal (1-2). El partit per al títol serà diumenge a les 20.30 hores. Serà la quarta final consecutiva per a l'equip estatal (van perdre les tres anteriors, l'última de les quals davant les franceses, l'any passat a Eslovàquia).

Les holandeses van tenir la primera ocasió als minuts inicials, però van enviar la pilota al travesser. Després, Espanya va dominar, però no es va avançar fins a la segona part gràcies a García. Un minut després, Pelova va empatar. Al minut 68, Oroz va tornar a avançar les espanyoles, que van sentenciar amb l'1-3 de Guijarro. Smits va reduir distàncies al 85, però Espanya es va mantenir sòlida i va passar a la final.