L'uruguaià Luis Suárez haurà d'estar un mínim d'un mes de baixa per culpa de la lesió que es va fer dimecres al vespre al Santiago Bernabéu. El davanter barcelonista té una distensió a la càpsula posterior del genoll dret, segons va confirmar el club poc després que la federació uruguaiana de futbol informés del seu estat.

«D'aquesta manera, si es compleixen els terminis previstos, el 9 blaugrana es perdrà els compromisos de lliga contra el Betis, l'Alabès i l'Espanyol, i potser també el del Getafe, el primer després de l'aturada per seleccions que es durà a terme el setembre», explicava el Barça a través d'una nota.

La lesió també farà que Luis Suárez es perdi dos partits amb la seva selecció, contra l'Argentina, el 31 d'agost, i davant el Paraguai, el 5 de setembre. Dos duels cor-responents a la fase de classificació per al Mundial de Rússia del proper estiu.

D'altra banda, el defensa Gerard Piqué, que va acabar lesionat el partit de tornada de la Supercopa d'Espanya contra el Reial Madrid, té una sobrecàrrega a l'adductor de la cama esquerra, segons van informar també ahir els serveis mèdics del club. La xacra del central català el fa ser dubte seriós per al debut de la lliga del Barça, diumenge contra el Betis.