El FC Barcelona va anunciar ahir una sèrie d'accions per retre homenatge a les víctimes de l'atemptat de dijous a la ciutat i a Cambrils. Una de les més importants i simbòliques es podrà llegir a les samarretes que els jugadors portaran en el partit de demà davant el Betis, en l'estrena a la lliga (20.15 h): lluiran la paraula 'Barcelona' en comptes del seu nom.

Aquesta reconeixement, segons va informar el club, es durà a terme gràcies a una petició expressa del Barça que va rebre el vitiplau de la fedració espanyola. A més, els jugadors també lluiran el lema #TotsSomBarcelona a la part de davant de la samarreta, amb l'autorització de LaLiga.

També, abans de l'inici del partit, el Camp Nou guardarà un minut de silenci en senyal de dol i record a totes les víctimes, els seus familiars i amics, així com tots els ciutadans i visitants de la ciutat. I els jugadors de tots els equips del club també lluiran un braçal negre en tots els partits que disputin durant el cap de setmana.

Primera sessió de Paulinho

L'equip ja va guardar un minut de silenci ahir abans de l'entrenament, el primer en el qual va prendre part el darrer fitxatge del Barça fins ara, l'internacional brasiler Paulinho. El migcampista va ser la gran novetat d'un sessió en què també va retornar el belga Thomas Vermaelen.