Un gol del davanter brasiler Gabriel va donar la victòria al Leganés en el primera partit de la lliga 2017-18, davant de l'Alabès, i va fer que els madrilenys sumessin els primers punts de la competició. Això que el partit no va començar gaire bé per als homes d'Asier Garitano, ja que al minut 14 els bascos van disposar d'un penal a favor després que Diego Rico fes caure Burgui. El llançament el va fer Manu García, però Cuéllar el va aturar. Deu minuts després va arribar el gol. Guerrero va llançar una falta, la pilota va tocar a la bar-rera, però va caure a dominis de Gabriel Pires, que va superar el porter Pacheco. El gol va ser polèmic perquè va ser en fora de joc.

A la represa, els bascos es van desvetllar i la millor oportunitat la va tenir Burgui, però la seva rematada va anar al travesser.

El Llorca debuta amb triomf

A la Segona Divisió, en el duel entre equips que acaben de pujar de la categoria inferior, el Llorca es va imposar a la Cultural Lleonesa (2-0). Valderrama i Carlos Martínez van aconseguir els gols del conjunt murcià.