El Liverpool va rebutjar ahir una tercera oferta del Barça pel mitjapunta internacional brasiler Philippe Coutinho, valorada en 114 milions de lliures (125 milions d'euros), segons va publicar la cadena britànica BBC. D'aquesta manera, l'equip que entrena Jürgen Klopp va reiterar que Coutinho no està en venda.

La setmana passada, els reds ja van rebutjar una proposta de 90 milions de lliures (100 milions d'euros) pel futbolista, que poc després va comunicar al club la seva intenció de marxar de Liverpool en presentar oficialment el transfer request, una sol·licitud de traspàs, però que no obligava el club a vendre'l.

L'astre brasiler, de 25 anys, va arribar al club el gener del 2013 per només 8,5 milions de lliures, procedent de l'Inter de Milà. Al gener d'aquest any va renovar el seu contracte amb el Liverpool per a cinc temporades més, en un acord en què no es va incloure cap clàusula de rescissió.

El seu tècnic, Jürgen Klopp, va deixar clar, després de rebutjar la primera oferta del Barça per Coutinho, valorada en 72 milions de lliures (gairebé 80 milions d'euros), que el conjunt d'Anfield no és «un equip venedor».

Coutinho, que la temporada passada va marcar 14 gols, s'ha perdut per una lesió a l'esquena els dos partits oficials del Liverpool aquest curs, davant el Watford a la Premier League (3-3) i davant el Hoffenheim en l'anada de la prèvia de la Lliga de Campions (victòria 1-2).

Klopp ja ha confirmat que el brasiler continua sense poder jugar i no es vestirà de curt per al partit de lliga que el Liverpool juga avui al seu estadi, a Anfield, davant el Crystal Palace.