Un gol de Caballero a la mitja hora de joc va donar la primera victòria de la temporada (0-1) a l'Almeria, davant un Nàstic de Tarragona que ja suma vuit campa-nyes sense poder guanyar en el seva estrena de lliga.

Tot i que el Nàstic va començar pressionant fort, les primeres ocasions van ser de l'Almeria, de Fidel i Pozo. Poc després, René evitava que Tejera marqués pel Nàstic amb una rematada des de l'àrea petita. I en la rèplica, Pozo, Fidel i Caballero trenaven una jugada per avançar l'Almeria.

A la represa, René tornava a evitar el gol de Nàstic, després d'una rematada de Kakabadze. A poc a poc, els tarragonins van anar perdent força, però encara van tenir un parell de bones ocasions per marcar. La més clara, en el temps afegit, de Mesa, que va estavellar una pilota al pal i no va poder rescatar ni un punt per al Nàstic.

També ahir, el Rayo Vallecano va guanyar 2-3 en la seva visita a Oviedo. Amaya, Embarba i Diego Aguirre van neutralitzar el gol inicial de l'Oviedo, marcat per Saúl Berjón, que va marcar també el 2-3 definitiu. I en el partit que tancava la jornada de diumenge, el Granada, equip que acaba de baixar de Primera Divisió, no va passar de l'empat sense gols en la visita de l'ascendit Albacete.

El Reus tanca la jornada a Lugo

El Lugo i el Reus, que van acabar la temporada passada empatats a punts, tanquen aquest vespre, a les vuit, la primera jornada del nou curs a l'estadi Anxo Carro amb nous entrenadors i plantilles renovades. El Reus, que aquesta temporada estarà dirigit per Aritz López Garai, té les baixes dels mitjapuntes Guzzo i Vitor Silva i del central Pichu Atienza.