La selecció espanyola sub-19 femenina, amb la fruitosenca Paula Fernández a les seves files, es va proclamar campiona d'Europa de la categoria després de vèncer per 2-3 França en la final del torneig, que es va disputar a Belfast (Irlanda del Nord). Aquest és el segon títol per a l'equip estatal, que ja es va imposar el 2004. A més, Espanya es va revenjar de les franceses, que les havien guanyat l'any passat en la primera de les tres finals perdudes de forma consecutiva pel conjunt espanyol.

El partit va començar malament per a les espanyoles, ja que al minut 4 van encaixar el primer gol en una connexió entre Laurent i Bordieu. Però es van refer de seguida, i al minut 18 Fernández va treure un córner i Guijarro el va rematar per posar l'empat a 1 amb el qual es va arribar a la mitja part de l'enfrontament.

En la segona meitat, la rapídissma Emelyne Laurent va tornar a avançar les franceses al minut 71. En aquests vint darrers minuts el combinat estatal va estar a un alt nivell de joc i va ser capaç de remuntar el partit gràcies a dues jugades a pilota parada, igual que en el gol inicial de Guijarro. Al minut 85, Menayo va assistir Egurrola, que va empatar amb una rematada de cap. Dos minuts després la gala Dechilly va ser expulsada, i al darrer minut del temps reglamentari va arribar l'èxtasi a la banqueta estatal, ja que altre cop Menayo va fer la passada perquè Guijarro, màxima golejadora de la competició amb cinc dianes, donés el títol a Espanya.