Jordi Rozas és de Sant Cugat i comença la seva quarta temporada al capdavant de la banqueta del Manresa FS. Va ser segon entrenador del Marfil Santa Coloma a Primera Divisió.

Quines novetats de joc presentarà el Manresa FS de la temporada 2017-18?

En principi alguna novetat hi haurà, ja que en les incorporacions que hem fet s'ha pensat en un tipus de jugador més combinatiu. Per tant, intentarem fer un joc de toc i posessió i ser una mica menys directes.

Quin objectiu s'ha marcat de cara a aquest curs? Pujar a Segona Divisió?

Com a entrenador, crec que és massa agosarat. Seria el primer error, ja que pressionaríem innecessàriament la plantilla. S'han fet fitxatges de renom, i entenc que tothom estiguit il·lusionat en pujar. Quant al cos tècnic, intentarem fer un equip el màxim de competitiu per tenir opcions de victòria en cada partit, i llavors la taula classificatòria ja ens situarà on ens toqui. L'objectiu és quedar entre els tres primers i disputar la Copa del Rei, i si en les darreres cinc jornades tenim opcions, intentar guanyar la lliga i obtenir l'ascens. Esperem que el Pujolet s'ompli i ens ho faci més fàcil.Aquest estiu han fet quatre fitxatges. Què pot aportar cadascun d'ells?

Carles Corvo és el més mediàtic de tots, ha estat molts anys a Primera. Ens aportarà un lideratge molt sòlid, vindrà a sumar i la seva presència condicionarà els rivals. Després, l'Ousama és de l'escola Barça i té experiència a la màxima divisió. Ens aportarà joventut, u contra u i ganes de fer-se un lloc en aquest esport. Pau Albacete ve de Martorell, on a l'edat de disset anys ja va jugar a Segona. Ens donarà solidesa defensiva i ens ajudarà en atac. Finalment, hem pogut recuperar David Muñoz, un pivot a qui la temporada passada vam trobar a faltar i no vam poder substituir.

De divendres a diumenge fan una estada a Encamp.

Sí, tornem a Andorra, on ja vam estar fa dos cursos. Volem estar allunyats de tothom per treballar amb més tranquil·litat. Farem doble sessió divendres i dissabte: als matins farem una part física dirigida pel nostre nou preparador, Gerard Floriach, i a la tarda, més tàctica. Finalment, diumenge ens enfrontarem a l'Alcoletge de Tercera Nacional.