El Sevilla, després que no passés de l'empat davant el Basaksehir turc en la tornada de la prèvia a la fase de grups de la Lliga de Campions, es va classificar gràcies a la victòria per 1-2 que va aconseguir en l'anada.

Pel conjunt andalús van marcar, com en el partit d'anada, el lateral Sergio Escudero i el davanter Wissam Ben Yedder, mentre que pel conjunt turc ho van fer Eljero Elia i Visca.

Al descans, l'equip visitant tenia avantatge en el marcador (0-1) gràcies al gol que al minut 17 va aconseguir el davanter holandès Eljero Elia, tot i que l'eliminatòria estava a favor de Sevilla pels dos gols que va aconseguir en l'anada.

A la segona meitat, però, el Sevilla va capgirar el marcador amb les dianes d'Escudero i Ben Yedder. Però la seva classificació va perillar en el tram final de partit. El gol de Visca, que situa el 2-2 en el marcador, feia que una diana més del conjunt turc deixés fora els andalusos. I aquest gol fatídic per a l'equip d'Eduardo Berizzo va estar a punt d'arribar: Emre va estavellar un xut de falta al pal al minut 90 de partit, quan el Basaksehir estava posant setge a la porteria de Sergio Rico.

El Niça de Seri, eliminat

El Niça francès, on juga Jean-Michael Seri, migcapmista ivorià pretès pel Barça, va tornar a pedre ahir amb el Nàpols (0-2). Una derrota que suposa l'eliminació de l'equip francès de la Lliga de Campions i que fot facilitar l'arribada de Seri al Barça.

En els altres partits disputats ahir, l'Astana kazakh va derrotar 4-3 el Celtic de Glasgow, però el conjunt escocès es va classificar gràcies al 5-0 de l'anada. També van accedir a la fase de grups l'Olympiacos, que va tornar a derrotar el Rijeka croat (0-1), i el Maribor eslovè, que va superar 1-0 el Hapoel Beer Sheva israelià (2-1 en l'anada).