El derbi de pretemporada entre els equips representatius de Manresa i Berga va finalitzar amb el quart triomf manresà de l'agost davant un rival que va mostrar capacitat competitiva per ser capdavanter a Segona Catalana.

Tot i això, no es poden extreure excessives conclusions d'un partit disputat amb escassa intensitat i en què els locals van utilitzar un equip molt experimental durant la primera hora de joc davant un Berga prudent, només preocupat de mantrenir ben ajustat el seu sistema defensiu. Així, tan sols una sortida a destemps del porter Peralta va facilitar el gol de Leandro, que va permetre al Manresa arribar amb avantatge al descans.

A la represa, el Berga va perdre la timidesa ofensiva i va intentar trenar joc cada cop amb més confiança en les seves possibilitats. Tot i això, la millor ocasió de perill la va protagonitzar el bagenc Javi López amb una rematada que va fregar el travesser de la porteria de Juan Muñoz (min. 55). Dotze minuts més tard, el berguedà Arnau va estar a punt d'igualar amb un potent xut arran del pal esquerre de la porteria manresana. Quan més equilibrat estava el partit, però, una acció individual de l'argentí Alejandro va permetre al Manresa ampliar l'avantatge en l'electrònic i pràcticament sentenciar. Joan Noguera, al minut 89, i Marsal, amb una rematada que Muñoz va desviar al travesser, al minut 92, van disposar de les últimes ocasions dels equips. En darrer terme, exposar que en el si del primer equip del Manresa ha estat baixa el porter Sergi Porcel, fitxat d'aquest estiu de l'Avià, el qual ha estat substituït per Àlex Luque, futbolista procedent del juvenil A del Sant Andreu.