El Gimnàstic de Manresa juvenil i el Navarcles disputaran la final de l'edició d'enguany del Torneig Interbarris, que es disputarà demà a partir de les quatre de la tarda al Nou Estadi Municipal del Congost, a la capital bagenca.

Divendres es va dur a terme la fase de grups de la competició. En aquesta, els sis equips participants estaven dividits en dos grups. En l'A hi havia el Navarcles, la Pirinaica i el Centre d'Esports Manresa B, mentre que en el B hi havia el Gimnàstic B juvenil, la Balconada i el Pare Ignasi Puig.

En el grup A, Pirinaica i Navarcles van ser els encarregats d'inaugurar el torneig, que es disputava al Congost. En aquest primer partit, els dos equips van sortir amb molta intensitat i els manresans, tot i que només portaven un entrenament a les seves cames, van tenir ocasions clares per avançar-se en el marcador. No ho van aconseguir i, en canvi, qui va marcar va ser el conjunt navarclí, que gràcies a un llançament de penal ben executat es va endur el primer triomf.

El segon partit del Navarcles va ser davant el CE Manresa B, que milita a Tercera Catalana. El matx va ser entretingut i es van veure oportunitats de gol, especialment per part dels amfitrions, que arribaven amb molta freqüència a l'àrea contrària. Tot i això, el primer en avançar-se en el marcador va ser l'equip navarclí, que va marcar en la primera ocasió clara que va tenir. El Manresa no es va rendir i va aconseguir forçar la tanda de penals amb una diana a l'últim minut. En aquesta, els navarclins van estar més encertats i van vèncer per 4-3.

El matx entre el Manresa B i la Pirinaica va ser molt igualat i les dues formacions van baixar la intensitat respecte als duels anteriors. Els dos equips es van mostrar segurs en defensa i el partit va acabar amb empat a zero.

En el grup B, Pare Ignasi Puig i Balconada van jugar el primer matx. La Balconada va aprofitar que el seu rival va sortir apagat i es va posar per davant amb tres dianes en un quart d'hora, que van sentenciar el matx. A les acaballes del mateix, els del Xup van situar l'1-3 definitiu.

En el duel entre la Balconada i el Gimnàstic B, els juvenils escapults van ser molt superiors i es van imposar per un contundent 0-3. Finalment, el Gimnàstic B-PI Puig va ser el millor partit de la jornada. Els del Xup van sortir més endollats i, amb una diferència física evident, van situar el 0-2 en el marcador. Tot seguit, els escapulats van reaccionar i van aconseguir remuntar i posar-se 3-2, però el seu rival, que va mostrar en tot moment una gran actitud, no es va rendir i va establir l'empat a 3 definitiu, que va classificar el Gimnàstic per a la gran final de la competició.