El Gimnàstic de Manresa B juvenil es va adjudicar el Torneig Interbarris en un partit que es va resoldre en els primers 25 minuts. El Navarcles, que milita a Quarta Catalana, es va presentar amb les baixes de cinc jugadors titulars, atès que a la vila bagenca és un dia laboral, i aquest fet sumat a la diferència física i de qualitat tècnica respecte del Gimnàstic d'Àlex Sánchez, que enguany tornarà a militar a Preferent, els va condemnar a la derrota.

Els manresans van començar a marcar diferències en els primers compassos del matx gràcies al seu joc de combinació, encapçalat per Fabregó, Ignasi i Ibrahima, i les constants incursions per la banda esquerra d'Óscar Duarte. Per la seva banda, els navarclins es van mantenir fidels al seu estil de joc, i van mantenir una línia de tres defenses. Tot i el bon joc manresà, curiosament la primera ocasió va ser navarclina. El carriler Jordi Puig va etzibar una perillosa rematada creuada amb l'esquerra que un defensa del Gimnàstic va treure davant la línia de gol. Això va ser un miratge. En els següents deu minuts el Nàstic va sentenciar amb els dos primers gols d'Ignasi Sala i una rematada de cap d'Ibrahima. Passats els 25 primers minuts el joc es va equilibrar i ambdós equips van tenir ocasions: el manresà Aitor va enviar un xut al travesser i el navarclí Óscar Ledesma va posar a prova el porter rival.

La segona meitat va ser més equilibrada, i en el primers cinc minuts hi va haver una reacció dels navarclins, que van buscar amb insistència el gol de l'honor, sobretot gràcies al davanter Cristian Muñoz. Tot i això, en els dar-rers 30 minuts el Gimnàstic va ampliar el marcador gràcies a l'encert d'Adrià López i Pablo en les rematades i una nova trapelleria d'Ignasi Sala, que en el temps afegit va arrodonir la seva gran actuació amb el vuitè i definitiu gol.