L'egipci no va ser gaires minuts damunt de la pista a Artés, i des del club es vol anar molt a poc a poc amb ell, però quan agafa la pilota es nota que és un jugador diferent. Amb molta calma en les accions, ha d'adquirir experiència en el cos a cos a base de minuts, a Martorell o a Manresa. El fet de tenir només una plaça d'extracomunitari ocupada li pot donar sortida al Congost, i demostra que els tècnics se'l creuen molt.

El navassenc va donar el millor i el pitjor en una sola jugada a Artés. Va estar esplèndid en un robatori de pilota a mitja pista, però després es va atabalar, va fer passes, no indicades, i va errar l'esmaixada. Més tard va anotar un meritori tir de dos punts i mai no es va amagar. Se li nota caràcter i que vol aprofitar l'oportunitat, tot i que arrencarà al Martorell de LEB Plata

Va ser una de les sorpreses a Artés, amb cinc punts anotats i molt poc respecte a l'hora d'adquirir responsabilitat a l'inici de la segona meitat. Jugador alt, capaç de tirar amb encert de tres punts, pot ajudar en cas de necessitat al primer equip.