El corredor berguedà Ivan Camps va finalitzar tercer a la cursa OCC de l'Ultra Trail del Mont Blanc -que va tenir lloc ahir-, una de les proves que es duen a terme aquests dies en el cap de setmana per excel·lència de l'especialitat a Europa. Camps va competir en la cursa de 57 quilòmetres i la va cobrir en un temps de 5 hores, 27 minuts i 14 segons.

La cursa del berguedà va anar de menys a més. Va iniciar-la en posicions properes a l'onzena i la dotzena, però va anar recuperant territori fins al quart llo en l'últim pas intermedi. En el tram definitiu, va superar el francès Thomas Angeli, que havia estat en posició de podi fins aleshores i que va caure fins a la setena. Va superar el granadí Mario Olmedo, que va quedar quart, i només va ser superat pel guanyador, el suís Marc Lauenstein (5.19.34), i pel francès Thibaut Baronian (5.23.58).

Avui començarà la prova reina de l'Ultra Trail del Mont Blanc, amb la cursa de 170 km. Hi participen, de representants de casa nostra, Kilian Jornet i Pau Bartoló en la prova masculina, i Núria Picas i Laia Díaz, en la femenina.