Josep Sáez Mateos, empresari manresà de 51 anys, és des del 2007 el director general del Deltalab, una empresa ubicada a Rubí i que és «líder en la fabricació de consumibles per al laboratori i està consolidada com una de les empreses més importants del sector a escala internacional», segons explica la mateixa companyia al seu lloc web.

Deltalab és una empresa amb presència als cinc continents: ven a 125 països. De fet, fa menys de dos mesos, la Cambra de Comerç de Terrassa la va guardonar per la seva trajectòria internacional i en va destacar la determinació per a l'exportació des del 1980, quan va iniciar la seva activitat fora de les nostres fronteres.

I fa menys d'un any, la companyia celebrava el seu 40è aniversari i va rebre la visita delPresident de la Generalitat, Carles Puigdemont. Aquell dia, Puigdemont va destacar «el talent, l'ambició i la voluntat de fer les coses ben fetes» per part de Deltalab. Sáez va explicar que veien el futur «amb optimisme. Tenim els recursos, tenim la il·lusió i tenim la gent». Un discurs que podria aplicar al Bàsquet Manresa si vol il·lusionar la parròquia.