El Girona va ser un dels equips que es van moure més en el tram final del mercat de fitxatges, que es va tancar la matinada passada. A la novetat ja apuntada dijous de la tornada del centrecampista David Timor, procedent del Leganés, s'hi van afegir ahir dos noms més.

Un és el del davanter kenyà Michael Olunga, provinent del Guizhou Hengfeng Zhicheng de la Xina. El jugador no tenia lloc al seu equip per la nova normativa sobre el nombre d'estrangers, i acompanyarà Stuani i Kayode com a davanters gironins.

Ahir també es va fer oficial la contractació del porter noruec Christian Kjetil Haug, cedit pel Manchester City, que ha d'ocupar el lloc de tercer arquer deixat per la lesió de José Aurelio Suárez. Probablement jugarà amb el Peralada d'Arnau Sala.

Per la seva banda, l'Espanyol repesca el central Sergio Sánchez, que era al Rubin Kazan rus. També es van conèixer les arribades del porter Pantalimon (Deportivo), del davanter Gonçalo Guedes (cedit pel PSG al València), del centrecampista Johannes Geis, del Schalke al Sevilla, i l'arribada de Nano al Llevant i de Naranjo a l'Alabès.