Després de presentar-se davant de l'afició en el trofeu Les Codines d'ahir, l'Eternam Manresa té una pedra de toc important la setmana que ve, just abans de l'inici de la lliga. Els manresans seran un dels quatre equips que, entre dijous i divendres de la setmana que ve, disputaran la Copa Catalunya, una competició que, per segon any consecutiu, organitzarà la capital del Bages amb el Nou Congost com a escenari.

D'aquesta manera, el proper dijous, dia 7, obriran el foc l'Eternam Manresa i el Catgas Energia a les set de la tarda buscant una plaça per a la final de la competició. Tot seguit, al voltant d'un quart de deu del vespre, es veuran les cares el favorit de la competició i vigent campió, el FC Barcelona Lassa, molt renovat, amb la Unión Santa Coloma. Els dos equips de Primera Divisió ho tenen tot de cara per ser a la final, però els dos adversaris plantaran cara per evitar-ho. A més,ambdós partits seran retransmesos en directe per Esport3.

Les dues finals

Un cop passada la jornada de les dues semifinals tindran lloc les finals, l'endemà. Primer es farà la femenina, que es disputarà a partit únic a partir de dos quarts de set de la tarda entre el Femisport Palau Club i el Penya Esplugues Gironella, que és el vigent campió de la competició. Tot seguit, a partir de tres quarts de deu de la nit de divendres, dia 8 ,es jugarà la final entre els guanyadors dels dos partits de dijous, també retransmesa en directe per Esport3

Un dels reclams de la competició és que tots els aficionats podran assistir de manera gratuïta als partits, la qual cosa la fa una trobada molt atractiva.