El Gimnàstic de Manresa juvenil va sumar els primers tres punts de la temporada després de guanyar per la mínima a un Lleida amb molt d'orgull. Els bagencs van fallar moltes ocasions clares de gol i van acabar patint per endur-se la victòria davant d'un conjunt lleidatà que va jugar des del minut 21 de partit amb un jugador menys.

Ambdós equips van saltar damunt el terreny de joc amb nervis. Els locals, però, van deixar clares les seves intencions i ja en el primer minut de partit van gaudir de la primera ocasió per marcar. El conjunt de Lleida, tancat al seu camp, era incapaç de tenir la possessió de la pilota enfront d'un Gimnàstic molt agressiu en la seva pressió. Al minut 7, l'equip entrenat per Ferran Costa va gaudir d'un doble ocasió clara de gol: Dani Albet va fallar tot sol davant del porter lleidatà i, en el mateix rebot, Gassan, de cap, va enviar la pilota per damunt del travesser. Al minut 21 la dinàmica del partit va canviar quan l'àrbitre va expulsar el porter Vidal per tocar la pilota fora de l'àrea amb les mans. Els locals van continuar dominant amb un efectiu joc directe i, set minuts més tard, Albet va creuar massa el seu xut, que va sortir fregant el pal.Domini aclaparador

Els jugadors de Ferran Costa van demostrar estar en un bon moment de forma i van continuar atacant sense parar per intentar marxar al descans amb victòria. Al minut 33, i després d'un córner local, la pilota va quedar morta dintre de l'àrea lleidatana però cap jugador escapulat va poder arribar-hi. Dos minuts més tard, tot i que el domini dels manresans era aclaparador, el conjunt visitant va gaudir de la primera ocasió clara amb un xut des de l'àrea petita que va marxar molt per damunt del travesser de la porteria de Van den Berg. En la següent jugada, una altra vegada Albet, va enviar la pilota al pal després de superar el porter, però sense poder finalitzar amb èxit.Al quart cop no falla

Cinc minuts més tard de gaudir de l'ocasió més clara de gol, Albet va poder treure's l'espina i va aprofitar una passada de la mort de Priego per poder empènyer la pilota fins al fons de la xarxa i posar l'1-0 en el marcador. Just abans d'arribar al descans, de Sande va tenir la oportunitat d'ampliar la diferència, però la seva rematada va sortir fregant el pal de la porteria defensa per Bosch. Amb aquest mínim 1-0 es va arribar a la mitja part.

A la represa, la dinàmica no va canviar i els jugadors locals van continuar dominant davant d'un Lleida que era incapaç de crear perill. Al minut 59, Gassan va perdonar el 2-0 després de no aprofitar una gran jugada individual de Priego. Cinc minuts més tard, David Rodríguez va fallar una rematada de cap.Incapaços de sentenciar

Els manresans van gaudir dels millors minuts del partit, però no van estar encertats de cara a gol. Albet, al minut 72, va fallar tot sol dintre de l'àrea després d'una gran jugada individual de Priego. Un minut més tard i després d'una brillant jugada de Priego, Brian va ser incapaç d'aprofitar la centrada de la morta de David Rodríguez. Veient el panorama, els lleidatans van estirar-se a buscar l'empat i al minut 76 van trobar la recompensa després d'una centrada i una bona rematada de cap de Guifrell.

Els nois de Ferran Costa no van abaixar els braços i van buscar el gol de la victòria sense parar. Eric Márquez, al minut 84, va fallar tot sol un un contra un davant el porter lleidatà. Ja en temps afegit, David Rodríguez va aconseguir un autèntic golàs de falta directe per donar els tres punts al Gimnàstic.