El ciclista paralímpic manresà Ignasi Ávila, fent parella amb el vilanoví Joan Font, tanquen avui la participació dels onze competidors del conjunt estatal als mundials que tenen lloc a la ciutat sud-africana de Pietermaritzburg amb la disputa de la prova en ruta. Tots dos aspiren a ser al podi, després dels bons resultats obtiguts els darrers anys, entre ells una medalla als passats Jocs Paralímpics de Rio de Janeiro. De tota manera, la tacticitat de la cursa de fons en carretera la fa la més imprevisible de totes. Ávila i Font ja van quedar en sisena posició en la contrarellotge que van disputar aquesta setmana.

La cursa d'Ávila i de Font començarà a tres quarts de dues de la tarda, hora d'aquí, i el recorregut serà força exigent per l'orografia del terreny i per un total de 109,3 quilòmtres. Serà una de les tres proves de ruta d'avui amb presència espanyola.

A més, els catalans Sergoio Garrote i Joan Reinoso van aconseguir sengles medalles de bronze en la prova en línia disputada ahir en la seva categoria. Amb aquest, la delegació estatal ja acumulava un total de tres medalles, dues de Garrote i una de Reinoso, després de tres jornades de competició