La selecció espanyola femenina, amb les igualadines Teresa Bernadas (Voltregà) i Maria Díez (Hostelcur Gijón) a les seves files, es va proclamar campió dels Roller Games, que s'estan disputant a la localitat xinesa de Nanquín. A la gran final, les espanyoles van tombar l'Argentina, on juga la resident a Sant Fruitós de Bages Adriana Gutiérrez, per un resultat final de 5-7.

En un partit molt anivellat, les jugadores espanyoles van començar molt ben situades, però un penal en els primers minuts va donar avantatge a l'Argentina. Poc després, Espanya va empatar per mitjà de la capitana Natasha Lee. Tot seguit hi va haver uns minuts de tempteig abans que Busquets fes el 1-2. Dos minuts després les argentines van igualar, i tot seguit amdues formacions van tornar a marcar per arribar a la mitja part de l'enfrontament amb un marcador de 3-3.

En la segona meitat, Gutiérrez va posar per davant el seu equip, però Puigdueta va tornar a marcar i va enviar el duel a la pròrroga. En aquesta, la jugadora santfruitosenca va fer un nou gol, però l'equip dirigit per Ricardo Ares van empatar (5-5 a la mitja part). En la represa les espanyoles van estar a un gran nivell i, gràcies a les dianes de Busquets i Díez, van revalidar el títol mundial aconseguit l'any passat a la localitat xilena d'Iquique.