El Barcelona Lassa no va fallar i va aconseguir el seu vintè títol de la Supercopa Asobal, el sisè consecutiu, en vèncer per 31-25 al BM Logronyo la Rioja, que ha arribat a la final per segona vegada. El francès N'Guessan va ser el màxim golejador barcelonista.

L'equip blaugrana no va trigar en aconseguir un còmode avantatge. En els primers minuts, després d'un empat a dos gols, va signar un parcial de 5-1 i es va escapar en el marcador (7-3 al minut 9). Però l'equip de la Rioja no es va rendir i va aconseguir situar-se a dos gols (10-8 al minut 14).

Després, la resposta del Barça va ser contundent (17-9 al minut 28). Al descans s'hi va arribar amb un 17-11 que aplanava el camí de la victòria barcelonista.

A la segona meitat, el homes de Xavi Pascual van arribar a tenir un avantatge de deu gols (24-14) que el conjunt de la Rioja va aconseguir reduir en aprofitar la relaxació dels catalans en el tram final. D'aquesta manera, els blaugrana aconseguien el seu segon títol en sis dies, després d'haver alçat, la setmana anterior, la Super Globe a Doha.