El Berga va debutar amb una derrota davant del Sabadell Nord després de concedir moltes errades defensives que van permetre als visitants agafar avantatge en el marcador i deixar l'equip entrenat per Joan Prat a remolc durant molts minuts.

Els berguedans van començar amb una defensa avançada per dificultar la pilota del rival. Al minut 10 de partit va arribar la primera errada defensiva dels locals, després d'una pilota penjada a l'àrea que va acabar amb un penal a favor dels visitants. Del Corral no va perdonar des dels 11 metres i va posar el 0-1 en el marcador. L'equip local ja va començar a anar a remolc en el marcador i, al cap de deu minuts, de nou una errada de la defensa local va provocar que els visitants, després d'una bona prolongació de cap, no perdonessin de cara a porteria i marquessin el segon gol.

L'equip entrenat per Joan Prat no va abaixar els braços en cap moment i va continuar buscant el gol. Al minut 33 després, d'una gran jugada colectiva, Noguera posava el seu equip de nou en el partit després de marcar l'1-2. Amb aquest gol, els berguedans van agafar confiança i van començar a dominar. Just abans d'arribar a la mitja part, els jugadors del Berga van fallar un parell d'ocasions per poder empatar el marcador.

A la represa els jugadors de casa van començar forts, però una rigurosa expulsió d'Arnau Pons va fer canviar la tònica del partit. L'entrenador de casa va fer un parell de canvis ofensius per anar a buscar el partit. De nou una errada defensiva del Berga va permetre els visitants sentenciar el partit amb el tercer gol. El conjunt de casa va tenir l'oportunitat de posar-se de nou dins el partit des del córner, però l'àrbitre va anular el gol. Els homes de Ferran Prat no van abaixar els braços en cap moment i van arriscar per intentar retallar diferències, però van topar amb un conjunt visitant molt sòlid en defensa. Els jugadors del Sabadell Nord va perdonar alguna ocasió per incrementar més el resultat però van acabar mantenint les distàncies per sumar els primers tres punts.