El Gironella no va poder puntuar davant del Molletense després de desplegar un gran futbol i de dominar clarament. Els berguedans van ser molt superiors enfront un rival que era incapaç de sortir del seu camp. Els locals, tot i marcar el primer gol en els deu primers minuts, va desaprofitar dues clares ocasions per encarrilar els tres punts. Els jugadors visitants van aprofitar una errada defensiva local per empatar el marcador abans del descans, 1-1.

A la segona meitat la dinàmica va canviar. Els visitants van ser molt superiors i no van donar cap opció a un Gironella que no va saber reaccionar. El Molletense va ser capaç de marcar el segon gol i de mantenir les distàncies fins al final. Els jugadors de casa ho van intentar però no van tenir cap oportunitat per empatar i van deixar escapar d'aquesta manera una bona oportunitat per sumar els primers punts. La setmana vinent els jugadors entrenats per Ponti visitaran el camp del Folgueroles.