El Club Bàsquet Igualada es va imposar a la pista del Pardinyes (63-67) en un partit corresponent a la primera jornada del grup 3 de la Lliga Catalana EBA.

El primer quart va ser molt anivellat, amb els habituals errors en aquestes alçades de la pretemporada. Però els lleidatans van aconseguir finalitzar el primer període amb tres punts de renda (17-14). Els igualadins es van trobar molt més còmodes durant el segon període, especialment en atac, mentre que als locals els va costar seguir en la mateixa línia. D'aquesta manera, els anoiencs van arribar a la mitja part de l'enfrontament amb una diferència de vuit punts en l'electrònic (30-38).

Després del pas per vestuaris, el conjunt local, dirigit per Gerard Encuentra, va recuperar la seva millor versió defensiva, una de les seves millors armes de la temporada passada, i va assecar un Igualada que va veure com el Pardinyes recuperava terreny i arribava al final del tercer quart amb només dos punts per sota (46-48). En els deu darrers minuts del matx, la remuntada dels lleidatans no va poder certificar-se i el triomf va ser per als jugadors igualadins.

En la propera jornada, el Club Bàsquet Igualada rebrà a la seva pista el MoraBanc Andorra B, en un matx que es disputarà el proper dissabte, 9 de setembre, a partir de les sis de la tarda. En cas de victòria, l'Igualada obtindria el bitllet per als quarts de final de la competició, que es disputaran el dijous 12 d'octubre i en els quals s'enfrontarien al vencedor del grup 7, integrat pel Vic, el Mataró Feimat, el Mataró Parc Boet i l'Arenys Bàsquet-Joventut.