ASFE/navàs viscolA

El Navàs Viscola va obtenir la segona victòria a la Copa Bages, en aquesta ocasió davant el conjunt amfitrió, l'Asfe de Sant Fruitós (61-77). Amb aquest triomf, els navassencs van obtenir el bitllet per a la gran final de la competició, que els enfrontarà a la Salle Manresa, el proper diumenge 10 de setembre a partir de les quatre de la tarda. Els visitants, que enguany competiran a Primera Catalana, van fer un bon inici de partit, però els locals, que ho faran a Segona, no els van deixar marxar en l'electrònic (19-21 al final del primer quart). En el segon, l'Asfe va pujar el nivell de joc i va arribar a la mitja part per davant (39-37). En el tercer període, tot i que els amfitrions no van abaixar el ritme, el Navàs va aconseguir cinc punts de marge (49-54). En els deu darrers minuts, els navassencs van dominar el rebot i el joc interior i van fer l'escapada definitiva. REDACCIÓ

beep berga/santpedor

El Beep Berga, que enguany competirà a Segona Catalana, no va donar cap possibilitat al Santpedor, que ho farà a Tercera, i el va derrotar per un clar 91-57 en el partit que tancava el grup B de la Copa Bages masculina. Els primers deu minuts del matx van ser igualats i els atacs es van imposar a les defenses. Al final els santpedorencs guanyaven per tres punts de diferència (16-19). En el segon període, uns berguedans encertats en atac i seriosos en defensa van clavar un contundent parcial de 30-11 per arribar a la mitja part de l'enfrontament amb setze punts de diferència (46-30). En el tercer quart, el Beep Berga va seguir controlant el duel davant un Santpedor desencertat en defensa. Finalment, en el darrer període, el tècnic berguedà va aprofitar la situació per donar descans als seus jugadors més importants i repartir minuts als menys habitiuals, sense veure perillar la victòria en cap moment. REDACCIÓ

PETRO PINTÓ ASFE/CN TERRASSA

El Petro Pintó Asfe, que enguany competirà a Primera Catalana, no va donar cap possibilitat al Club Natació Terrassa, que ho farà a Copa Catalunya (62-30). D'aquesta manera, el conjunt fruitosenc es va classificar per a la final de la Copa Bages femenina, que disputarà davant el Cerdanyola, el proper diumenge 10 de setembre a partir de les 17.45 hores. Les egarenques, que es van presentar a Sant Fruitós amb les baixes de tres jugadores molt importants, només van aguantar en un primer quart molt travat (13-9 al final). En el segon període, les locals van trobar l'encert ofensiu i van arribar a la mitja part amb disset punts de marge en l'electrònic (37-20). En la segona meitat, les bagenques van exhibir un gran nivell defensiu i, tot i patir alts i baixos en atac, no van tenir problemes per obtenir la victòria i el bitllet per a la final. En l'altra semifinal de Copa Catalunya, el Cerdanyola no va donar cap possibilitat al Cervera, de Primera, al qual va derrotar per 33-72. Després d'un primer quart igualat, les cerdanyolenques van ser molt superiors a les seves rivals. REDACCIÓ