El Sallent va disputar un partit molt seriós davant d'un dels millors equips de la categoria, les Franqueses. El conjunt bagenc va sumar un valuós punt per començar la temporada després d'un partit molt treballat i disputat.

En la primera meitat els jugadors del conjunt local van portar el ritme i el domini del joc davant d'un Sallent tancat al seu camp que intentava fer mal al contraatac. La primera meitat va acabar amb el resultat d'empat a zero. Els sallentins podien haver marxat amb avantatge al descans si l'àrbitre no els hagués anulat un gol. A la represa la dinàmica no va canviar. Els visitants quan robaven la pilota intentaven sortir amb perill a la contra, però va faltar una mica de precisió en les passades finals per finalitzar en gol alguna de les ocasions. L'equip de casa, a la desesperada, va tenir un parell d'ocoasions, però el porter bagenc, Putxi, va resoldre amb excel·lència i va poder mantenir la porteria sense encaixar cap gol. Cap equip va ser capaç de desfer la sòlida defensa rival i el marcador final del partit va reflectir un just empat a zero gols.

La setmana vinent els jugadors del Sallent rebran la visita al seu camp del Ripollet. L'equip bagenc buscarà fer del seu camp un fortí i començar a sumar punts de tres en tres.