El partit benèfic disputat dissabte entre el PC Imagine Casserres i l'Associació de Jugadors del Barça Futbol Sala (7-5) va ser un èxit, amb un pavelló ple de gom a gom, on els aficionats van gaudir de l'espectacle futbolístic i de molts gols. Durant tot el partit, els aficionats van fer les seves donacions, que aniran destinades a la Creu Roja Berguedà en el projecte Centre de Refugiats que hi ha actualment a Berga, i es van recaptar un total de 550 euros. En aquest acte també hi va ser present la Federació Catalana de Futbol, que mitjançant la seva fundació privada va poder finançar les despeses del partit.

La primera part va ser molt igualada, amb ocasions per als dos equips, i es va arribar al descans amb un 1-2 a favor dels blaugrana. A la represa es va veure una pluja de gols, amb un Jordi Torras estel·lar que va fer tots els gols del seu equip.