El competidor del CN Minorisa Iñaki Baldellou i el club manresà en general, pel que fa a equips, es van erigir en els triomfadors del Triatló de Banyoles, penúltima prova de la Lliga Catalana de l'especialitat, disputada a la capital del Pla de l'Estany amb una distància de 750 metres de natació, 20 quilòmetres de ciclisme i cinc més de cursa a peu.

Baldellou va vèncer amb un temps de 56.18, just davant del seu company d'equip Guillem Montiel, que va acabar primer de la categoria júnior amb un temps de 56.25. A més, Arnau Montiel va ser quart, i primer sub-23, només a dos segons del tercer classificat en la prova general. També va destacar el 21è lloc, primer de cadets, de Pau Noguera, el 42è i primer de veterans 2 d'Amand Redondo i el quart de la categoria de veterans 1 de Jordi Vidal. Entre els deu primers de la prova absoluta també va entrar Álvaro Rance, del CP Puigcerdà. En la competició femenina, Núria Pubill, del CERRR Igualada, va ser segona just darrere de la guanyadora, Cristina Dot, del Prat Triatló 1994.