El jove Carles Aleñá, de 19 anys, va signar ahir una ampliació del seu contracte amb el FC Barcelona per a les tres pròximes temporades, més dues d'opcionals. Un nou lligam amb el club que tindrà una clàsula de rescissió de 75 milions d'euros, segons va informar l'entitat blaugrana. Els dos anys opcionals es compliran en el cas que el jugador, una de les grans promeses del futbol base blaugrana, passi a formar part del primer equip del Barcelona.

Aleñá, que en l'actualitat juga al Barça B, va debutar amb el primer equip el novembre del 2016 en un partit de Copa del Rei davant l'Hèrcules. En Lliga, Luis Enrique Martínez, l'exentrenador barcelonista, li va donar l'alternativa la temporada passada en un partit contra el Granada.

El migcampista, nascut a Mataró (Maresme), s'ha format a la Masia, ja que es va iniciar com a jugador en categoria prebenjamí. La temporada passada, Aleñá va ser una de les peces clau en l'ascens del filial, ja que va jugar 29 partits (2.385 minuts). I aquest estiu, va anar amb el primer equip a la gira del Estats Units, on va disputar alguns minuts i va deixar bones sensacions.