«Sóc un president no executiu. No tindré una remuneració del club ni una presència horària. Això és així perquè tinc una comissió executiva al darrere amb l aqual ens hem repartit les tasques del club». Josep Sàez va explicar com funcionaria el club sota la seva presidència, amb un repartiment de tasques entre els membres de l'executiva, de la qual també forma part el gerent, Carles Sixto, i que incorpora Josep Porras.

Fèlix Salido tindrà la responsabilitat de l'àrea d'empreses, insitucions i patrocinadors: «Algú no executiu que gestionarà aquesta àrea que considero molt important perquè, a part d'ingressos, aporta connexió amb la ciutat i amb l'entorn empresarial».

Montse Seubas serà l'encarregada de l'àrea social, «relació amb penyes, relació amb tots els punts d'interès que pugui haver-hi a la ciutat relacionats amb el bàsquet i amb l'esport».

Marc Bernadich assumirà la comunicació i el màrqueting, definida pel nou president com una àrea «molt seriosa. No és només comunicar els resultats i els fitxatges, sinó també els valors del club, els projectes de futur i les idees que podem tenir. També hem d'escoltar el que ens diu la gent, els aficionats».

Sàez també va explicar que la seva arribada a la presidència va acompanyada per la inclusió de Josep Porras al consell executiu: «Ens ajudarà en el que jo dic promoció i desenvolupament del club. Som un club amb molts anys d'història, però és un actiu que no ens genera. Ens hem de reinventar, fer més coses que les tradicionals per generar noves fonts d'ingressos i noves idees que ens atreguin més gent».

L'àrea esportiva, destacada per la seva importància, la gestionaran dos consellers, Jordi Singla i Albert Cots, als quals reportaran la informació els empleats del club que treballen en cadascun dels tres grans blocs: l'esport professional, amb Román Montañez com a director esportiu; Pere Romero com a encarregat del bàsquet base amb jugadors de projecció, cedits i vinculats; i Ignasi Perramón, com a responsable del bàsquet base social.

Respecte als consellers, Sàez va destacar que «tampoc són executius del club, però posarem el nostre temps a la disponibilitat de l'entitat per dur a terme la nostra tasca, amb una disponibilitat total. No penses en si són una hora, dues o cinc. Seran les que calguin per tirar endavant el projecte».