El pavelló del Nou Congost de Manresa serà l'escenari, per segona temporada consecutiva, de la fase final de la Copa Catalunya de futbol sala, tant en categoria masculina com femenina.

En nois, els quatre equips que hi prendran part seran l'Eternam Manresa, el Catgas Energia, la Unión Santa Coloma i el Futbol Club Barcelona Lassa. Els dos primers disputaran la primera semifinal, avui a partir de les 19 hores, i els dos darrers s'enfrontaran en la segona, a les 21.15 h. Els dos guanyadors jugaran la final, demà a les 21.45 h. Abans, a les 18.30 h, tindrà lloc la final femenina, entre el Femisport Palau i el Penya Esplugues. Els quatre partits es podran seguir en directe pel canal Esport3.

Aquesta serà la quarta fase final que jugarà el Manresa, després de les del 2005 (a Martorell), el 2013 (a Santa Coloma de Gramenet) i el 2016, aquesta última també a la capital bagenca.

Abans que comenci a rodar la pilota, a les 12 del migdia, es farà la presentació oficial de la competició a la sala de columnes de l'ajuntament manresà, a la qual assistiran diverses autoritats polítiques i esportives, així com els capitans i capitanes i representants dels sis equips participants. Dues hores després, a les 14 h, tindrà lloc el dinar oficial al Restaurant Ramon Park Hotel, situat a Santpedor.