La marató de l'Anbaso d'Aguilar de Segarra posa punt final, aquest diumenge, a l'Scott Marathon by Taymory, puntuable per a la Copa Catalana de l'especialitat i que tanca aquesta competició després de tres espectaculars proves disputades amb anterioritat a Sant Joan de Mediona, Camarasa i Girona. La competició té uns 190 quilòmetres de recorregut en el total de les curses i uns 5.600 metres de desnivell positiu.

La marató de l'Anbaso celebrarà la seva onzena edició i decidirà, per tant, els guanyadors de les Scott Marathon by Taymory, una prova de nivell però que, alhora, és oberta a tothom. Té un recorregut curt de 40 quilòmetres i 800 metres de desnivell positiu que passa pels voltants d'Aguilar de Segarra, un passeig per la Catalunya Central que discorren per corriols i pistes rodadores d'autèntica BTT.

En el recorregut llarg, durant els primers 40 quilòmetres es passarà per llocs com la vila romana de Sant Amanç, el Grau, Fals, pla dels Manresans, Torres de Fals i cal Xamal. Pel que fa a les Coromines o Santa Magdalena de Còdol-rodon, només es podran apreciar durant la resta del recorregut llarg.

Les inscripcions estan disponibles al lloc web ticketoci.net, a l'apartat destinat a les Scott Marathon by Taiymory ja a preu més alt que les anticipades, que es podien fer fins dilluns passat. Inclouen diversos obsequis i una botifarrada final.