Avui fa 25 anys el Bàsquet Manresa i l'esport de les nostres comarques, i el català en general, plorava una tragèdia. El capità del TDK Manresa, Pep Pujolràs, va morir en un accident de trànsit al terme municipal de Vacarisses quan anava a entrenar-se al Nou Congost, pavelló que aquell any mateix va estrenar el club.

El 8 de setembre del 1992 va ser un dia plujós i això va incidir en el fet que l'escorta de la Cellera de Ter perdés el control del Volkswagen Golf que conduïa i impactés amb un Renault 5 que portava una veïna d'Artés. El basquetbolista, que aleshores només tenia 26 anys, va morir a l'instant i la conductora va resultar amb ferides a les cames.

La mort de Pujolràs va ser un gran sotrac per al club. Es disposava a afrontar la seva setena temporada al club bagenc, aquell any a les ordres de Pedro Martínez, que el va convèncer aquell mateix estiu de renovar després d'haver estat meditant la seva marxa. Amb anterioritat havia disputat cinc temporades al CB Granollers, sota les denominacions d'Areslux i Cacaolat. Els homenatges arran de la seva mort es van succeir. Durant uns quants anys el pavelló del Nou Congost va acollir unes 24 hores amb el seu nom, molt concorregudes , i el dorsal 10 va ser retirat pel club.