El Reial Madrid va patir la seva segona ensopegada consecutiva a La Liga Santander i al Santiago Bernabéu, aquest de major gravetat, després de no passar de l'empat aquest dissabte davant el recentment ascendit Llevant UD, que va aprofitar el mal partit de l'actual campió per treure un valuós punt.

No va funcionar en aquesta ocasió la política de rotacions de Zinédine Zidane i el seu equip, en el primer partit després d'una aturada internacional, no va trobar mai ritme ni tensió en la partit, pagant molt car una distracció en els primers compassos i demostrant que segueix necessitant que torni Cristiano Ronaldo i la seva voracitat golejadora.

Tampoc li va sortir bé al francès prescindir d'Isco i Modric, els seus dos millors migcampistes en la creació ofensiva d'un equip lluny de la seva millor versió que amb prou feines va crear ocasions de gol durant els 94 minuts davant un conjunt 'granota' ben plantat i que va treure el màxim partit en l'única ocasió que va tenir. A més, el Reial Madrid va perdre a Karim Benzema per lesió i va patir l'expulsió al final de Marcelo.