L'Eternam Manresa va resoldre amb un triomf el primer partit de lliga a la pista de La Unión Santa Coloma. Els de Jordi Rozas van anar de menys a més en el matx i van acabar mostrant un bon nivell per començar la temporada.

Els manresans van entrar amb nervis al partit tot i avançar-se al primer minut. En canvi, el gol manresà va reactivar els locals, que van remuntar el marcador per situar el 2-1 al minut 10. Poc a poc, el conjunt de blanc-i-vermell va anar creixent durant el partit, gràcies a l'encert de la seva estrella Carles Corvo, que va acabar el matx amb la meitat de gols del seu equip.

A la segona part, el Manresa es va exhibir. Després d'un primer temps més dubitatiu, els de Rozas van passar per damunt del seu rival a la segona part. De fet, els gramenets van gaudir pocs segons de la pilota als seus peus, gràcies a la bona pressió manresana. Al minut 36, Corvo anotava el seu quart gol per sentenciar el matx amb el 5 a 9.

A partir d'aquí, el partit no va tenir gaire història. Miguel va fer el gol de l'honor per als locals al 39 i Corvo va completar la seva magistral actuació amb el definitiu 6-10 en el darrer minut de partit. El proper rival del Manresa serà el Cerdanyola, que ahir va debutar amb derrota davant el Catgas B.