El conjunt sènior femení de l'Igualada va disputar un duel amistós dins de l'acte de presentació dels equips de la temporada 17/18 del Club Bàsquet Samà.

Un bon inici de les jugadores igualadines en el primer quart va tenir una immediata resposta per part del Samà, que va ser capaç de posar-se dins el partit i anivellar el marcador gràcies al seu encert des de la línia de triple i una alta intensitat defensiva.

El segon quart va mostrar un apagat atac del CB Igualada, que només va poder anotar 6 punts i va permetre que l'equip local capgirés l'electrònic (25-22).

Va ser a la respresa quan l'Igualada va mostrar la seva millor cara, es va defensar en un llarg intercanvi de cistelles que ho deixava tot per decidir al darrer període.

23 punts anotats i un control del temps en els últims minuts van permetre al sènior femení de l'Igualada endur-se una victòria que deixa bones sensacions.