L'Olympique de Lió va avançar ahir fins a la tercera posició gràcies a una treballada victòria sobre el Guingamp (2-1) iniciada per quart cop en cinc partits pel premianenc i exmadridista Mariano Díaz. Thuram va empatar pels bretons, però Fekir va donar el triomf als lionesos. Quart és el Saint-Étienne d'Òscar Garcia, que ahir no va poder passar de l'empat a casa contra l'Angers. Els dos gols van arribar en deu minuts, de Cabella i Mangani, de penal, i tots dos equips van tenir un expulsat. El desastre va arribar a Marsella, on l'equip local, que venia de perdre per 6-1 a Mònaco, ahir va caure per 1-3 davant el Rennes. Khazri i Bourigeaud van anotar dos gols en deu minuts i Gnagnon va anotar el tercer. El gol de Sanson ja va ser inútil.