La Reial Societat va confirmar ahir el seu bon inici de temporada i va derrotar el Deportivo de la Corunya (2-4), amb la qual cosa empata amb el Barça a nou punts, tot i que és segon per diferència de gols. Els donostiarres es van avançar mitjançant Juanmi i Illarramendi, però el Deportivo va igualar amb anotacions d'Adrián López i Andone, aquest a l'inici de la represa. En el tram final, els bascos van atacar i Llorente, que debutava, i novament Illarramendi van establir el resultat final.

Els dos equips que van reaccionar ahir després de dues derrotes van ser el Celta i el Vila-real. Els viguesos van tenir-ne prou amb un altre gol de l'argentí Maxi Gómez, el quart en el seu compte particular, per derrotar un Alabès en què va debutar Munir però que no surt de la cua. Per la seva banda, el Vila-real va veure com Sergio León avançava el Betis en el tram inicial. El conjunt de Fran Escribá, però, va poder remuntar i superar el seu principi de temporada amb dues derrotes fora de casa. El colombià Carlos Bacca va anotar abans del descans i Samuel Castillejo i el turc Enes Ünal, ja avançada la segona part.

Avui, a partir de les nou de la nit, s'enfronten dos equips en crisi i que encara no han puntuat, el Màlaga i Las Palmas, a l'estadi de la Rosaleda.