El Segon equip del San Mauro va aconseguir la primera victòria de la temporada com a local davant el Sant Esteve Sesrovires. Els locals van aprofitar les nombroses baixes dels sesrovirencs, els quals van sortir a jugar amb tres jugadors de l'equip B.

El partit no podia començar de millor manera per als montbuiencs, ja que es van avençar al primer minut de partit mitjançant Soriano, que superava el porter visitant amb un xut creuat. Tot seguit, en el 23 i de penal, Cabido tornava a posar les taules en el marcador, però Tutusaus, al 36, avançava novament els locals.

El filial del San Mauro encara disposaria d'una gran oportunitat en el primer temps per ampliar el resultat, però Carlos aconseguiria aturar el penal amb el qual havia estat castigat el Sant Esteve.

A la represa, al minut 52, una indecisió visitant amb la pilota era aprofitada pel davanter local Dani, que feia el 3 a 1. A partir d'aquí els sesrovirencs tindrien el domini del partit i quatre minuts més tard Alarcón feia el definitiu 3 a 2. A la darrera jugada, Kike, sota pals, enviava una pilota fora quan l'empat semblava a prop.

Amb aquest resultat el San Mauro es refà de la derrota a la primera jornada i el conjunt del Sant Esteve se situa a la part més baixa de la classificació amb la necessitat de començar a sumar punts.