El Bayern de Munic va firmar una golejada davant el Magúncia (4-0) i va escapar-se de la crisi que l'amenaçava després de la derrota de la setmana passada contra el Hoffenheim i la recrudescència d'alguns problemes en el vestuari. Els bavaresos van fer el millor partit de la temporada i Müller es va convertir en el jugador del partit. Va fer un gol, el primer, una penúltima passada, en la segona diana marcada per Robben, i una assistència en el tercer, que va anotar Robert Lewandowski. El polonès també va fer el quart, de cap després d'una centrada de Joshua Kimmich.

Amb aquest triomf, el Bayern se situa provisionalment en el segon lloc de la taula, un punt per sota el líder, el Hannover 96, que divendres va vèncer l'Hamburg (2-0). Tots dos poden ser desplaçats avui si el Borussia Dortmund guanya el Colònia, a casa.

El tercer lloc és, de moment, per al Schalke, que va derrotar a domicili el Werder Bremen (1-2). Els visitants van haver de remuntar un gol de Sané al minut 20, però dos minuts després van empatar gràcies a una diana en pròpia porteria de Veljkovic. Goretzka va fer el gol del triomf al 83. En el partit que tancava la jornada d'ahir, el RasenBallsport Leipzig va empatar a dos davant el Borussia Mönchengladbach.