El Reial Madrid va corregir anit a Sant Sebastià el mal camí que havia agafat a l'inici de lliga amb un triomf incontestable davant la Reial Societat a Anoeta. Borja Mayoral va firmar el primer gol oficial amb els blancs i Gareth Bale va donar senyals de vida amb el gol que va tancar la confrontació.

L'equip madridista, amb baixes importants en la seva formació titular, va sortir a Anoeta amb set punts de desavantatge i amb això van especular els locals, que van cedir la batuta als madridistes tot esperant poder-los sorprendre en alguna acció de contracop. Poc va durar l'empat inicial amb el gol de Mayoral, al minut 19. Però la Reial Societat, en un gran moment de forma, va empatar amb un golàs de Kevin Rodrigues (min 28), jugador que es va convertir en portagonista en marcar a la seva porteria l'1 a 2 (min 35). El Madrid va mantenir el domini a la represa i Bale va fer el tercer (min 60), tot i que els locals van buscar la reacció.