Rafa Martínez és un dels sis jugadors de la lliga Endesa escollits per participar al concurs de triples de la competició. L'escorta Jaycee Carroll, del Reial Madrid, defensarà el títol en un certamen en el qual també prendran part Patricia Cabrera, jugadora de l'Star Center-Uni Ferroll, i el jove Gerard Jofresa, de només 16 anys, jugador del Mataró. El fill de l'exjugador Rafa Jofresa ha estat el guanyador d'un concurs popular que li ha donat accés a enfrontar-se als professionals.

En total, vuit jugadors disputaran aquesta nova edició del concurs de triples, que tindrà lloc abans de la final de la Supercopa. Jaycee Carrol defensarà el títol de campió de les dues darreres edicions davant del nord-americà Ryan Kelly, del Reial Betis Energía Plus; del citat Rafa Martínez, del València Basket; de l'argentí Lucio Redivo, del Bilbao Basket; del finlandès Sasu Salin, de l'Unicaja Màlaga; del suec Marcus Eriksson, de l'Herbalife Gran Canària; a més de Cabrera i Jofresa.Àrbitres designats

D'altra banda, ja es coneixen els sis àrbitres que dirigiran les trobades d'aquesta catorzena edició de la Supercopa Endesa, que seran els següents: Jordi Aliaga, Francisco José Araña, Carlos Cortés, Miguel Ángel Pérez Pérez, Emilio Pérez Pizarro i Carlos Peruga.