Sense pressió però amb ganes de plantar cara a l'Spar Citylift Girona, de trencar els pronòstics i de guanyar el tercer títol de Lliga Catalana seguit, aquesta tarda a Reus (18 h, Esport3). D'aquesta manera afronta el Cadí la Seu la final de la competició nacional després de quatre amistosos (dues victòries, dues derrotes) i encara «en fase de construcció», segons destaca el tècnic urgellenc, Bernat Canut.

L'equip de la Seu encara no pot disposar de l'ala pivot jamaicana Shereesha Richards, que s'espera que arribi dimecres, i té el seriós dubte d'Andrea Vilaró, que s'ha perdut els tres darrers entrenament per culpa d'un esquinç en un turmell.

Les gironines, que van guanyar l'accés a la final amb un contundent triomf contra el Sant Adrià (88-57) la setmana passada, tenen a les seves files dues exjugadores urgellenques: Nicole Romeo i Astou Traoré. «És un equip molt potent. Només cal mirar una per una les jugadores de què disposen», va detallar Canut, que va assegurar que «si fem bé les coses serem capaços de competir».